munkaközösség hírei

Féléves összefoglaló 2017-02-01 09:50:44

2016.szeptember 01.
 
Intézményünk,mely új nevet visel: Egri Szakképzési Centrum József Attila Szakgimnáziuma,Szakközépiskolája és Kollégiuma színvonalas tanévnyitó ünnepséggel indította a 2016/17-es tanévet.
Igazgató Asszony köszöntötte az iskolánkba érkező kilencedikes,és a tanulmányaikat folytató felsőbb évfolyamos diákjainkat.Röviden összefoglalta az előttük álló feladatokat is.
Ünnepségünket megtisztelte az Egri Szakképzési Centrum Főigazgató Asszonya Fábri Eufrozina is,aki szintén köszöntötte a diákokat.(szerintem kellene pár kép a gyerekekről,akik szerepeltek,a tanulóinkról,igazgatónőről és Frozináról)
 

2016.szeptember 14.
 
Minden évfolyamon szülőértekezleten vettek részt a szülők,ahol megismerkedtek az új Házirendünkkel,tájékoztatást kaptak a tanév rendjéről,az előttünk álló feladatokról, a kilencedikes tanulók szülei megismerkedtek az osztályban tanító pedagógusokkal.
 

2016.október
 
Intézményünk nagy hangsúlyt fektet arra,hogy minél több nyolcadikos tanuló 
kezdje és sikeresen fejezze be nálunk középiskolai tanulmányait,ezért felkerestük az általános iskolákat és bemutattuk azokat a lehetőségeket,amelyeket nálunk elérhetnek a diákok.Ismertettük az új képzéseket,amelyek reméljük felkeltették a tanulók érdeklődését.
 

2016.november
 
Ebben a hónapban került megrendezésre a szalagavató ünnepség, amely a tanév egyik legszebb ünnepe!
Az ünnepség hivatalos része után az osztályok vidám műsorára került sor,amely megalapozta a további jó hangulatot.Színvonalas,szórakoztató produkciókat láthattak az egybegyűltek.
Az ünnepséget a hagyományoknak megfelelően keringővel zárták a diákok,amely különösen széppé és meghitté varázsolta a záró részt.Felkészítő tanáruk Jakabné Berhés Ildikó tanárnő volt.Köszönjük a munkáját!
 
November hónapban fogadó órát tartottak intézményünk pedagógusai.Nagyon fontos a személyes kapcsolat a szülőkkel,hiszen közös a célunk,minél jobb eredményt elérni a tanulókkal,hogy minél jobb szakember váljon belőlük.
 
A Nyílt napok megrendezésére is november hónapban került sor,minden szakma rejtelmeibe betekintést nyerhettek azok,akik megtiszteltek bennünket azzal,hogy felkeresték iskolánkat.Örömmel tapasztaltuk,hogy minden évben többen jönnek el hozzánk,és csodálkoznak el azon,hogy mennyi szakmát elsajátíthatnak itt a gyermekeik!
 

2016.december
 
Ez a hónap elsősorban az osztályszintű ünnepségek ideje.Minden osztály Mikulás,vagy karácsonyi ünnepséget rendez,ahol megajándékozzák egymást a diákok.
 

Első 1 Utolsó